• Sieravuori tarjoaa loistavat puitteet suuriinkin juhliin

  • Iso terassi vetää 500 henkeä

  • Aitan terassilla maistuu kylmä virvoke

Sieravuori lyhyesti

Pyhäjärven rannalla sijaitseva perinteinen Sieravuori toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi. Vuosi sitten täydellisesti saneeratut Ekomökit saivat viime kesänä suuren suosion. Nämä Sieravuoren alkuperäiset hirsimökit tarjoavat luonnonläheisen majoitusmahdollisuuden 3-4 hengelle. Mökkejä löytyy vaihtelevissa maisemissa, kaikissa nyt myös terassi ja useimmista järvinäköala. Näissä mökeissä ei ole suihkua eikä vessaa, mutta lähistöltä löytyy puucee. Omalla saunalla varustetut Kajo 1 & 2 sekä Helmi tarjoavat lomanviettoa kaikilla mukavuuksilla. Ravintolan vieressä sijaitsevat Rivitalomökit on kaikki saneerattu muutaman viime vuoden aikana ja tarjoavat omat suihkun ja wc:n. Sieravuoren vuodepaikkaluku on kaikkiaan 145.

Parin viime vuoden aikana Sieravuorta on ehostettu monipuolisesti: Rantasauna sai kasvojen kohotuksen ja uuden Iki - kiukaan sekä uusitut pesutilat. Ravintolan pihapiiri on saanut kivetyksen ja vanhaan aittaan avattiin Billabong Shop. Asuntovaunualueella on uudet sähköt ja loppukesästä 2012 alueelle valmistui kauan odotettu 9 - korinen Frisbee Golf - rata.

Sieravuori on tunnettu kovista esiintyjistään. Kesällä 2011 Sieravuoren rannassa soitti jopa legendaarinen kalifornialaisbändi The Beach Boys! Kesän 2017 ohjelma alkaa hiljalleen valmistua ja mukana on jälleen kovin mahdollinen kotimainen esiintyjäkaarti, kesäteatteria, stand-uppia ja liikuntatapahtumia. Katso lisää esiintyjät - osiosta, valitse suosikkisi ja tule ystäviesi kanssa viihtymään Sieravuoreen! Varatkaa majoitus ajoissa, sillä kovimpien esiintyjien tähdittämät viikonloput myydään hyvissä ajoin.

PALVELUT

Sieravuori tarjoaa entistä paremmat puitteet järjestää polttareita, häitä, sukujuhlia tai yritystilaisuuksia. Alueen 1550 asiakaspaikkaa ja 90 hehtaarin pinta-ala mahdollistaa isommatkin juhlat.

Ruokaravintolamme palvelee eri aikoina sesonkien mukaan. Tarkista aukioloajat netistä.

Vesiurheilukeskuksesta voit vuokrata kaikkea mahdollista nauttiaksesi Pyhäjärven kauniista maisemista. Asiantunteva henkilökuntamme opettaa työkaverisi tai perheesi purjelautailemaan parissa tunnissa. Tai vuokraa Yamaha - vesijetti ja kierrä koko upea järvi!

LUONTO

Sieravuori on kappale kauneinta Suomea, ja parhaiten se selviää kulkemalla rantamaisemissa kiemurtelevaa luontopolkua. Alueen vaihteleva maasto ja kaunis 1,5 km pitkä rantaviiva saa ajatukset irti arjesta. Sieravuoren tonttia ja lähimaastoa kiertää nyt myös uusi 7 km pituinen liikuntareitti. Lenkin jälkeen voit palkita itsesi kylmällä virvokkeella Aitan pihalla.